Shkolla jon? e mbron mjedisin

Problemet mjedisore

Vizitor?

13617
SotSot2
DjeDje0
JavëJavë9
MuajMuaj5
TotalTotal13617
I.P. : 3.238.24.209

Παζλ - Puzzle

Mjedisi n? rrezik!

Nëpër botë, dëgjoi shpreh shqetësim për mjedisin. Nga Brazili për në Kinë dhe nga Groenlandës në Australi e më shumë njerëz bashkohen zërat e tyre me ata të cilët shprehin shqetësimin për të ardhmen e planetit tonë.

Edhe pse të prekur ndryshe pjesë të ndryshme të botës, ndikimet e ngrohjes, zhdukja e burimeve natyrore dhe shkatërrimin e mjedisit natyror të ndikojë në të gjithë ne,Nëpërmjet kësaj faqeje, ne synojmë për të sensibilizuar të gjithë për problemet mjedisore të rajonit tonë që janë të lidhura drejtpërdrejt me problemet globale mjedisore.

 

 

Green Games

Γλώσσα

Επιλέξτε Γλώσσα - Bitte Sprache wahlen

Choose a language

Vizatimet

Or?