Το Σχολείο μας για το Περιβάλλον

Περιβαλλοντικά Ρητά

Επισκέπτες

15906
ΣήμεραΣήμερα2
ΧθέςΧθές0
ΕβδομαδιαίαΕβδομαδιαία9
ΜηνιαίαΜηνιαία5
ΣυνολικάΣυνολικά15906
Η I.P. σας : 3.238.24.209

To QR code μας

*To QR code σας επιτρέπει να αποθηκεύσετε την url του σχολείου απ'ευθείας στο smartphone κινητό ή tablet

σας. Απλώς σκανάρετε την εικόνα qr με την αντίστοιχη εφαρμογή στο κινητό σας και θα ανοίξει αυτόματα η ιστοσελίδα του σχολείου μας.

 

Παζλ - Puzzle

Συμβουλές:
Twitter

Εισαγωγικό Σημείωμα

 

 

 

 

Το Περιβάλλον σε κίνδυνο!
 

Σε όλο τον πλανήτη, ακούγονται φωνές ανησυχίας για το περιβάλλον. Από την Βραζιλία ως την Κίνα και από τη Γροιλανδία ως την Αυστραλία ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι ενώνουν τις φωνές τους με όσους εκφράζουν ανησυχία για το μέλλον του πλανήτη μας.

Αν και επηρεάζονται με διαφορετικό τρόπο τα διαφορετικά σημεία του πλανήτη, οι επιπτώσεις από τη αύξηση της θερμοκρασίας, την εξαφάνιση των φυσικών πόρων και την καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος μας επηρεάζουν όλους,

 

Μέσα από αυτή την ιστοσελίδα, επιδιώκουμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους για τα περιβαλλοντικά  προβλήματα της περιοχής μας που είναι άμεσα συνδεδεμένα με τα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα.

 

 


(Συντακτική ομάδα Δημοτικού Σχολείου Τριάδας)
 

Άγγελος Αγουρίδας (ΣΤ' Τάξη) - Αλέξανδρος Μπότσι (Στ' Τάξη) - Σοφία Σαρρη (Στ' Τάξη) - Δέσποινα Λεοντή (Στ' Τάξη) - Βαλάντης Σούλιος (Στ' Τάξη) - Εύη Σούλιου (Στ' Τάξη) - Αλεξάνδρα Κόλα (Στ' Τάξη) - Δέσποινα Στούπα (Στ' Τάξη) - Σαμάντα Νόκαϊ (Στ' Τάξη)- Σπυριδούλα Μπραούλια (Δ' Τάξη) - Χριστίνα Όγα (Δ' Τάξη) - Μακρής Γιώργος (Γ' Τάξη) - Μάριος Μπάχας (Ε' Τάξη) - Σοφία Λεοντή (Ε' Τάξη) - Γιώργος Φρατζής (Στ' Τάξη)